Sunday, September 14, 2008

Något intressant med att blogga är hur fel alla ALLTID uppfattar mig och alla verkar tro att de känner mig asväl bara genom att läsa bloggen. Intrycket folk verkar få(eller vill få) är att jag ska vara naiv, orealistisk och liknande saker. Faktum är att ja är en rätt jordnära, ofta tillbakadragen, rätt lågmäld människa. Är alltid väldigt logisk och nu låter jag ju fruktansvärt torr och tråkig, vilket jag faktiskt ofta tror att jag är.

10 comments:

 1. Anonymous14/9/08 13:18

  Är du blyg eller är du framåt?

  ReplyDelete
 2. Anonymous14/9/08 13:26

  emma är smart, ibland blyg, rolig, har sjukt mycket talang och är också en fin människa som blir ledsen av att bli missuppfattad och påhoppad av anonyma internetanvändare.

  vad fan får ni ut av att hacka på någon ni inte känner? hur fan akn man hata någon så mycket, hitta något annat att ta ut era frustrationer från ert händelselösa liv på!

  ReplyDelete
 3. Anonymous14/9/08 14:59

  Inte för att vara den, men om man inte gillar att bli "påhoppad utav anonyma internetanvändare" så känns ju faktiskt en blogg som en ganska dålig idé. Med en blogg så exponerar man sig ju ganska mycket inför anonyma internetanvändare.

  Men jag menar inte att Emmas blogg är en dålig idé, för det är den inte.

  ReplyDelete
 4. Men alltså, det kommer ju mycket positivt med en blogg så jag känner inte att jag vill sluta blogga bara pga dåliga kommentarer. Men säg någon som gillar knäppa anonyma?
  Och Helena: Jag är snarare blyg än framåt, som sagt.

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/9/08 15:32

  Jag tycker alla kan sluta med dumma kommentarer! NU
  Emma lämnar ut sig själv och vi ska bara tacka och ta emot.
  Om alla anonyma vore lite mer vågade skulle dem själva ha en blogg och lämna ut sig och då skulle dem få se hur jöäkla kul det är med kommentarer som dem ger Emma.

  ReplyDelete
 6. så har jag aldrig uppfattat dig. man kan inte känna någon via en blogg, så är det ändå, man är ju selektiv med vad man ger av sig själv och inte. det enda jag kan säga med säkerhet är att du är sjuktligt vacker och har massor med talang som fotograf. men vem du är vet du bäst själv.

  ReplyDelete
 7. Anonymous14/9/08 19:41

  det där med att folk tror att de känner en bara genom bloggen är så fel. och störande.

  ReplyDelete
 8. Anonymous14/9/08 20:09

  orka bry sig om fucking elaka kommentarer. Du är en underbar person och jag gillar din blogg skarpt.

  ReplyDelete
 9. Anonymous14/9/08 22:48

  Du emma, eftersom så många har så mycket förutfattade meningar när det gäller dig, varför inte låta alla ställa massa frågor som du svarar på och sammanfattar i ett inlägg. skulle vara roligt och bra kanske. din blogg äger!

  ReplyDelete
 10. lågmäld på ett sött och bra sett snarare!

  ReplyDelete