Saturday, May 31, 2008

Photobucket
Photobucket
Photobucket

17 comments:

 1. Anonymous31/5/08 21:30

  I love the skirt, where's it from?

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/6/08 10:26

  alltså alla bilder blir så grymt bra med den där mjuka tonen. dert är ju fan bara att ta en bild mot solljuset så blir det skitbra.

  jag borde ha det filtret eller vad du nu använder som du vägrar svara på

  ReplyDelete
 3. jag önskar också jag visste vad det var som gör dina bilder så mjuka.. som på eurovisionfesten tex. det är så underbart

  ReplyDelete
 4. Allså please, det är ju PS och aslätt-. Men säger såhär: Har jag kommit på det kan väl andra komma på det själv. Det är ju förfan som att lägga brus på sina bilder som var så inne ett tag, bara att det var jag som började med det här. Och desutom. Bilderna var grymma utan redigeringen bara att det blivit en grej jag inte riktigt kan sluta med. Så VISST tro att jag inte kan ta bilder och att ni är lika bra eller dåliga eller vad man tycker att jag är. Men tänk på att jag har varit intresserad av foto i ca 4 år.

  ReplyDelete
 5. ALLTSÅ FYFAN vad anonym gjorde mig irriterdad. JÄVLA JANTELAGSÄCKEL "här ska du inte komma och tro att du är något". Alltså jävlafitta. Ska fråga någon sedan som är bättre på datorer *hElT TaPpAd BaKom VaGneN när det gärller sådant* och fråga om man kan spärra IPadresser, för då ska jag spärra anonym. Alltså kalla mig FUL ÄCKLIG WHATEVER men mina bilder är fan mitt allt och säga att mina bilder vore värdelösa eller at vem som helst kan ta dem om de redigerade dem på samma sätt som jag det är fan det elakaste jag hört. Mina bilder är LIIIIITE mer än bara en redigering.
  Fuck you

  ReplyDelete
 6. Åh, alltså, nej! Hoppas du inte tog illa upp av mina kommentarer. Jag älskar dina bilder och tror knappast att de "bara är redigering"! Du är verkligen jätteduktig. Det är därför jag vill lära mig av dig!

  ReplyDelete
 7. det är fint fint fint sagt av dig, men mest var jag upprörd av den där anonyma! Så fräckt sagt.

  ReplyDelete
 8. Anonymous1/6/08 15:18

  skitfint!

  ReplyDelete
 9. Anonymous1/6/08 16:15

  söta bilder. <3 <3 jag tänker på älvor och trollskogar när jag ser dom =D och anonym kan ju ta sig i röven eller nåt D: D: D:

  ReplyDelete
 10. anonym: om det nu är så jävla lätt att kirra snygga bilder i redigeringsprogram varför måste du då fråga hur man ska göra? gör alla en tjänst och läs klick istället, det är nog mer ditt forum.

  ReplyDelete
 11. Anonymous2/6/08 01:32

  Äckligaste modellen, i den äckligaste blandning av de äckligaste kläderna. Fult foto med enkel redigering. Kom tillbaka när du är något. Usch.

  ReplyDelete
 12. Modellen är den vackraste någonsin och sedan säger jag inte mer.
  (orkar inte lokka in på andra kontot)

  ReplyDelete
 13. mittersta bilden emaaaa. fabulöst som vanligt. och de mjuka filtret du kör med eller whatever är ju inte det som gör bildeena ändå. skit i vad en osäker anonym har att säga. bara för att han/hon suger! (haha) ;) poss.

  (kletade läppglans på mitt uv-filter och nu går de inte bort, så nu ser alla mina bilder också sådär softa ut, ohhh noooo ) ;)

  ReplyDelete
 14. Anonymous3/6/08 11:36

  åååooohh sagolikt fina bilder Emma!
  din stil är så mysig

  pusspusspuss

  ReplyDelete
 15. Anonymous5/6/08 20:19

  Emma, du är hemskt duktig och jag tycker att dina bilder är fantastiska. Jag tycker speciellt mycket om den sista bilden! Sen gillar jag också att Moa har de kläderna hon har på sig, för att de skapar en kontrast mot den annars väldigt oskyldiga naturen, det blir lite mer DU i bilden. Hur som helst, helt underbart. Du är underbar! PUSS!

  ReplyDelete
 16. Anonymous1/7/08 22:21

  Dessa bilder var så fina,så jag lånar en till en kategori jag har varje dag på min blogg som heter "Dagens Fashionkitten".
  Länkar till din blogg såklart!! Hoppas det går bra!

  ReplyDelete
 17. Anonymous16/7/08 15:20

  the sweater in jeans and the skirt ^^ good idea! Is the skirt a selfmade?
  Maïlys

  ReplyDelete