Saturday, July 12, 2008

Vill inte vara med.

OKEJ. Jag är full. Igen, Folk som saknat passthison borde älska detta. Jag har varit på en bar som var ooooooobeskriviligt cool. Sedan har jag blivit för full och åkt hem med en föööör dyr taxi.
Hatar at supa. Verkligen,

Xoxo. (Ha översende met bilderna, jag har valt dem nu när jag är full PLUS redigerat dem nu...)

Photobucket
Photobucket

11 comments:

 1. Anonymous12/7/08 10:03

  jag gilalr det jag ser

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/7/08 10:34

  Judarna och CIA är ju en fara förstås (i och med hjälper judarna - även Obama har ju sagt så). Dom dödar ju och är överreligiösa och tar uppfinningar och intellektuella ideer (genetiskt, kulturell mem etc). Och rätt till land (englands misstag)= bättre å upplösa landet för fredens skull.
  Einstein tex Newton var ju tidigt ute och hade enligt flera kunnat få fram relativitetsteorin (men ägnade sig åt apokalyps och religiösa grubblerier som hämmade hans kreativitet). Även poincare var tidigt ute - bara tankeled till - men var både enligt sig själv lite korkad (tänke långsamt = låg bandbredd som vi idag med biokemi kan förbättra).
  Judarna är ju lite falska - utnyttjat förintelsen jfr med försäkringslösningar och ansvar som Bengalien och slavhandel etc förr i tiden.
  Man kan ju fråga sig.
  Men vi ska ju tänka på väst (helst euroasien).
  Det är vårt projekt (det är en sorts strikt logik hos judarna som inte har kreativitet, vårt adelsmärke, ger demokrati, open access och frihet = kanske är lite för generöst men är vårt adelsmärke i kulturell mening). Polarisering med ryssland etc är skadlig likaså.

  Einsten tex var ju en horbock (jfr västerländska vetenskapsmän som varit bättre och försökt nå sanningen - det gör ju inte judarna= pengar, makt, egenintresse och utnyttja andra nationer)
  Bäst är att få väck dom - etniskt skitfolk som inte tillför något (vi har fel fokus här = samma folk i kristna högern i usa)

  http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Anonymous12/7/08 13:18

  haha du är söt när du är full. fina bilder.

  ReplyDelete
 4. Anonymous12/7/08 13:55

  åh, fina Moa.

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/7/08 18:35

  ahaha, palla lyckas när man är full, åh jag vill också vara full med dig i berlin. inte för att jag känner dig men ändå. du är älskvärd.du och dina vänner är fina, du fångar dem iaf fint på bild. lyckas nån bli ful när du fottar^^?hare gött i berlin

  ReplyDelete
 6. Adoptera din droppen för
  alla barns tårar runt om
  i världen och lägg ut den
  på din sida. MVH
  Kristina

  http://www.myter.blogg.se

  ReplyDelete
 7. Anonymous12/7/08 21:30

  En bra fotograf skapar en relation mellan åskådaren av bilderna och motiven i bilderna. Jag kommer på mig själv med att hälsa på dem människorna du fotar mest när jag knappt pratat med dem innan. Du ska vara trygg i din roll som fotograf och inte bry dig om folk som kommenterar som du kanske känenr dig hotad av. Gå i frid! Du är extremt begåvad. Det kommer gå bra för dig . sötis. Jag känenr mig men är feg, uppenbarligen. haha pusss

  ReplyDelete
 8. Anonymous12/7/08 21:34

  "känner DIG" ska det vara ovan

  ReplyDelete
 9. Anonymous13/7/08 06:52

  Your photos are always so beautiful!

  ReplyDelete
 10. sista bilden är otrolig, emma. mycket bra, myhcket bra.,

  ReplyDelete
 11. Tja! var också precis i Berlin, och visst är det underbart? Såg din blogg för första gången för tio minuter sen nu och jag kan bara säga att jag har tappat hakan. Vilken jävla begåvad tjej du är, oj oj oj! Kika in på min sida också, där finns också lite Berlin bilder, inte samma klass som dina men kul om du nu skulle känna igen dig! Ha det toppen/ Jacob

  ReplyDelete