Monday, July 21, 2008

If you wanna kill yourself remember that I love you. Call me up before your dead, we can make some plans instead.

Umgicks med Filippa idag. Hon är så snygg så man orkar inte. Ja ni der ju själva.
Ja och så har jag gett dirrtyglam några Stockholmstips, inget speciellt egentligen. Men kanske kul för någon att veta. Någon som kan franska kanske eller så.

17 comments:

 1. Anonymous21/7/08 21:28

  ser henne överallt, alla spelningar jag går på, bloggar, arvika festivalen...?

  ReplyDelete
 2. Anonymous22/7/08 00:55

  har hon nån blogg?

  ReplyDelete
 3. why is everyone you know so beautiful?

  ReplyDelete
 4. Anonymous22/7/08 17:25

  Jag kan inte förstå för allt i världen hur du kan umgås med denna människa. Med såna fördomar, med sådana "internet och vardagliga skämt" om utländska... Det gör mig väldigt ledsen. Hoppas du har ett bra liv.. Orkar inte gå in här mer.

  ReplyDelete
 5. mxxx: Jag kan inte förstå för allt i världen att du kan sluta gå in på en blogg på grund av att den som skriver bloggen umgås med någobn som du TROR har mycket fördomar. Filippa är en underbar tjej och hennes fördomar är något jag verkligen INTE märkt av.
  Och jag undrar lite nu vem som har fördomar, för uppenbarligen känner du inte Filippa...

  ReplyDelete
 6. Anonymous22/7/08 21:18

  i agree with one of the above comments....it seems that everyone you know is a beauty!

  ReplyDelete
 7. Anonymous22/7/08 21:34

  Är titeln till inlägget ett citat? I sådana fall från vart?

  ReplyDelete
 8. Anonymous22/7/08 21:37

  Filippa är ursnygg och urtrevlig. punkt.

  ReplyDelete
 9. Anonymous22/7/08 23:26

  picture is gorgeous, as always.
  /Mila

  ReplyDelete
 10. Anonymous22/7/08 23:40

  Citatet är från "Loose lips" av Kimya Dawson.

  ReplyDelete
 11. Anonymous23/7/08 09:25

  haha kul att någon nämner det :P jag känner inte henne, men tittade in hennes bdb förut och herregud. det var ju helt överdrivet med såna skoj först tyckte jag det var kul med typ "kysst en neger" men sen när man gick in så stod de massa tyska hatord och bland kommenterarna var det visst också roligt :S
  Den här tjejen måste väl ändå hålla fast lite vid den sortens tänkande.. Eller? Annars lägger man ju av iaf efter ett tag tkr man ju. visst hon är vacker och trevlig. om du väljer dina vänner pga dessa två egenskaper så ha det bra i eran bubbla. (okej lite hårt slut) Men alltså tyvärr har jag dragit likheter mellan dig och blondinbella... (FÖRLÅT)

  ReplyDelete
 12. Alltså anonym, filippa är en jääävligt smart tjej och helagrejen med att folk dömmer henne efter hennes bilddagbok säger ju en del om er. Hur i allsindar skulle hela hennes personlighet kunna speglas i hennes bilddagbok? Och hur i allsindar väljer ni vänner? För att vara ärlig väljer jag inte ens vänner. Jag brukar hänga med folk någon dag och om dom verkar känna sig trygg med mig och jag känner mig trygg med dem gillar jag dem i princip. Jag håller inte på att dömma människor utan försöker låta dem vara just det, människor. Med svagheter och allt som kommer med. Och jag blir riktigt irriterad att ni hoppat på F på detta vis. Ni känner verkligen inte henne. Har ni tänkt på att hennes provocerande ord som t.ex. tyskahartord är på grund av att hon gör nar av den tiden? Att hon tycker att det är absurt och hemskt allt som hände men att ha det som något slags tabu är väl fan inte heller rätt. Jag vet ju inte exakt hur hon tänker men hon är för allt i världen inte främlingsförgentlig.

  ReplyDelete
 13. Anonymous23/7/08 13:23

  Emma; jag känner filippa tusentals gånger bättre än vad du någonsin kommer att göra. Och hon är så som ovanstående kommentarer, precis så. Vad du än säger. Dock bildskön.

  ReplyDelete
 14. Anonymous23/7/08 18:09

  Var kan man hitta dina Stockholmstips? Skulle du inte kunna skriva en lista eller så med affärer som är värda ett besök?

  Filippa är dösnygg, punkt slut.

  (Du fick mig att raka av mig mitt hår Emma, tack för det. Jag stormtrivs trots att alla tror att jag är lesbisk)

  ReplyDelete
 15. men hur orkar ni? bilden är fin. punkt. orka diskutera den här Filippas personlighet med hennes polare!? hahaha. snacka med Filippa om ni har något emot henne.. ojojoj. herregud! Fin bild (säger det igen), Emma.

  ReplyDelete
 16. Anonymous25/7/08 17:29

  Har Filippa en blogg eller vad heter hon på bilddagboken?

  ReplyDelete
 17. Anonymous26/7/08 14:32

  Filippa ska dööööö

  ReplyDelete