Friday, May 9, 2008

Vad som får mig att öppna ögonen?

En person kommenterade min klädsel på en bild i Hanna Fridéns blogg och han undrade om jag inte hade någon självrespekt.
Jag kan säga att jag har väldigt mycket självrespekt och jag ser inte att kläder har något med det att göra. Jag undrar snarare om personen som ställde denna ytterst dumma fråga har så lite självrespekt att han måste klä sig på ett visst sätt?
Förstår mig verkligen inte på vissa människor.

Men spelar roll! Dagar som denna kan man endast vara glad. Vädret är så förträffligt fint!
Photobucket
Photobucket

6 comments:

 1. Anonymous9/5/08 23:58

  Jag beundrar dig, jag beundrar ditt sätt att leva och dina kompisar, ditt sätt att se på saker och det du gör. Jag beundrar de bilder du tar som förverkligar utrycket "en bild säger mer än 1000 ord".

  Och ja håller med dig, kommentaren han gav är bara ett tecken på att han är osäker och bryr sig om vad andra tycker.

  Jag önskar ja kunde vara mer som du, släppa loss och ha helt totalt min egna stil och få vara kreativ med det. Men jag vågar inte, eftersom jag bor i en rik förort vågar ja inte släppa loss. Jag håller mig mainstream och spelar med, men jag vill bara skrika och flytta till nåt paradis där folk är sig själva och om man klär sig mainstream eller i trasor inte spelar någon roll. Jag avundas dig, och önskar jag hade den styrka du har! Men att få se denna blogg gav mig ljus för framtiden och gav mig ett leende på läpparna när jag såg att det fanns en sådan toppen tjej här i världen.

  ReplyDelete
 2. Anonymous10/5/08 00:09

  Det finns endast fina ord for dig. Du har en sadan speciel aura att det ar oforstandligt att nagon skulle kunna saga annat.
  Men ord ock askikter komme alltid att endast vara det. Att leva och utrycka sig har en annan niva.

  ReplyDelete
 3. Det är väldigt fint sagt av er båda två. Jag hoppas klingarna att du lär dig att inte bry dig allt för mycket om andras åsikter, det är ju väldigt väldigt pressande och man kan må så himla dåligt av det.

  Ta hand om er!

  ReplyDelete
 4. Anonymous10/5/08 11:30

  emma, det är så himla kul att vi börjat hänga mer på sistone. det känns väldigt bra måste jag säga.

  ReplyDelete
 5. Anonymous10/5/08 18:10

  hur får du bilderna att visas så stora?

  ReplyDelete
 6. Anonymous10/5/08 18:32

  håller med de båda överst, tänkte skriva nått liknande men som sagt håller med, fin bild på hannas men vart har du köpt skorna dom va söta:)

  ReplyDelete