Tuesday, May 6, 2008

Det kostar att ha kul jämt.

Photobucket
Idag vaknade jag av en mor som var arg och totalt utom sig av ilska. Det krävdes inte mycket tankeverksamhet av mig för att fatta vad hon skrek över, trots att jag var helt nyvaken. Jag hade nämligen skolkat från skolan dagen innan och sjukanmält mig till dagens lektioner, allt detta utan min käre mors vetskap. Men på något vis hage hon fått nys om hela grejen och det slutar alltid med att hon tycker att det på något vis skulle vara min bloggs fel. Min blogg är roten till all ondska i hennes ögon.
Snart kommer de nog begränsa mitt internet användande och min mor påstod att nu kommer jag inte alls få något ekonomisk bidrag till resande av henne och min far i sommar.
Suck.

9 comments:

 1. Anonymous6/5/08 16:11

  Du borde inte skolka, så hemskt är det inte. Jag vet att du skulle klara det.

  ReplyDelete
 2. hoppas du sov åt mig med.

  du missade ingenting alls idag. förutom att vi fått ny lärare i SO, annars vare mest häng på penpal.....

  ReplyDelete
 3. ah, kan du inte övertyga dina föräldrar om att du behöver dina pauser för att palla resten? jag har typ mitt eget lilla system för hur jag överlever skolan och det inkluderar en del sjukdagar... man funkar ju faktiskt på olika vis. sen kan man visserligen vara too cool for school också men det är en annan femma...

  ReplyDelete
 4. Anonymous6/5/08 18:18

  va, hur fick hon reda på det??

  ReplyDelete
 5. Ja men mina föräldrar blir helt galna. Juste när det gäller skolk. Skolan är så fruktansvärt viktig för dem.
  Och att de fick reda på det var väl att jag hade ringt och sjukanmält mig så kanske de fick för sig att kolla min frånvaroraport. Inte så smidigt och smart av mig.

  ReplyDelete
 6. Anonymous6/5/08 19:20

  Jag får bestämma mitt egna schema, vilket resulterar i att jag är hemma typ 2 dagar i veckan och i skolan kanske 2 timmar 3 dagar i veckan. Jag vet inte hur jag skulle överleva annars. Jag känner verkligen med dig. Fin bild för övrigt.

  ReplyDelete
 7. hur gör du för att fixa så stora bilder i blogger?

  ReplyDelete
 8. Unfortunately I do not understand swedish (it is on my to do list though) but you have a great style and hair. You pictures are cool too.

  I love the video of you cutting your hair.

  ReplyDelete
 9. Anonymous10/5/08 14:07

  Du har fått så fin kropp nu. Inte för att den var ful eller så tidigare, men nu är den så perfekt!

  ReplyDelete